- Abbekås
HOTELL MOSSBYLUND - Lund
GRAND HOTEL
MAT & DESTILLAT - Malmö
NÖJESTEATERN - Stockholm
THE BURGUNDY
DJURET
GONDOLEN
TAKO
OPERAKÄLLAREN
PUBOLOGI
TENNSTOPET
TWEED
VASSA EGGEN
Punschpannacotta à la Wolkes
4-6 personer
7 dl vispgrädde
2,5 tsk gelatinpulver
0,5 dl socker
1 vanlijstång
1 dl Wolkes Punsch
Punschgelé
1 dl Wolkes Punsch
Knappt 1 tsk gelatinpulver
Dekoration
Krossad daim
Hallon
Oxsalis eller annat grönt blad
Ta 3 msk vispgrädde och strö över gelatinpulvret. Låt stå och dra. Ta resten av grädden, sockret, vaniljstången (dela stången så innehållet kommer ut) samt Wolkes Punsch. Värm blandningen och ta av den från spisen innan den börjar koka. Tillsätt gelatinblandningen. Vispa och slå upp i glas. Låt pannacottan svalna i kylskåp.
För att göra gelé ta Wolkes Punsch och värm den men koka inte. Vispa i gelatinpulvret. Vispa noga. Häll ett tunt lager ovanpå pannacottan. Låt svalna.
Dekorera med krossad daim, färska hallon och oxalis.
Ät och njut!